Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

Austria Wien Fenerbahçe Maçı Canlı İzle – Smart Spor HD Kesintisiz, Şifresiz Bedava – Nereden İzlenir?

Austria Wien Fenerbahçe Maçı Canlı İzle! Avrupa Ligi play-off’larında Fenerbahçe, evinde Austria Wien 2-0 mağlup etti. Maç öncesi güncellemeler ve olası Fenerbahçe 11 Burada… Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off rövanş maçında Austria Wien ile karşılaşacak. Ülker Stadı’nda saat 20:00’de oynanacak karşılaşmayı İspanyol hakem Jesus Gil Manzano yönetecek. Diego Barbero ve Angel Nevado, Manzano’nun yardımcıları olacak. Maçın dördüncü hakemi Guillermo Cuadra Fernandez olacak. İlk maçta deplasmanda 2-0’lık bir galibiyet alan Sarı Lacivertli takım. Grup aşamasında kalabilmek için yeterli galibiyet ve mağlubiyet ile 1 farklı mağlubiyete sahip olacak. Deplasman takımı 2 farklı galibiyet kazanırsa, oyun uzatmalara gidecek ve Austria Wien’e 3 veya daha fazla farklı galibiyet getirecek.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz; Başakşehir Antwerp Maçı Canlı İzle


Austria Wien Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Fenerbahçe taraftarları, futbol taraftarları, Fenerbahçe-Avusturya Wien maçı öncesi maç, saat kaçta, hangi kanalda? Cevapları arayın. Fenerbahçe – Austria Wien olası 11 ve maç öncesi detaylar haberimizde. Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde grup aşamasında kalmak için bugün son adımı atacak. Sarı Lacivertliler, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Austria Wien’ı 2-0 mağlup ettikleri Ülker Arena Stadı’nda Austria Wien’yı konuk edecek. Fenerbahçe, İspanyol hakem Jesus Gil Manzano’nun teknik direktörlüğünü yaptığı maçta galibiyet ve mağlubiyetlerin bir karışımına sahip olacak. Deplasman takımı farklı zamanlarda 2 farkla kazanırsa, oyun uzatmalara gidecek ve Austria Wien’e 3 veya daha fazla farklı galibiyet verecek. Perkas, Berisha ve Joao Pedro UEFA kadrosunda olmadığı için Bruma ve Serdar Aziz sakatlıkları nedeniyle maçta yer almayacak. Teknik direktör Jorge Jesus’un hücum eden bir kadroyla sahada olması bekleniyor.

Bedava Fenerbahçe Austria Wien Maçı İzle

Austria Wien Fenerbahçe Maçı Canlı İzle
Austria Wien Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Fenerbahçe-Austria Wien maçı ne zaman, ne zaman ve hangi kanalda? Ülker Stadı’nda saat 20:00’de başlayacak maç EXXEN’den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Austria Wien canlı 📺 | Fenerbahçe – Austria Wien maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Fenerbahçe ne zaman oynuyor? Avrupa Ligi’nde ülkemi temsil eden Fenerbahçe, play-off rövanş maçında Austria Wien ile karşılaşacak. İlk maçlarını 2-0 kazanan Jorge Jesus’un öğrencileri, Ülker Stadı’nda kazanarak grup aşamasına adını yazdırmak istiyor. Jorge Jesus, Arda Güler’e bir görev verirse oyunda zamanını alabilecektir. Futbolseverler maç yayın saatlerini, kanalları ve muhtemelen 11 kişiyi merak ediyor ve arama motorunu araştırıyor. Peki Fenerbahçe-Austria Wien maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Fenerbahçe ne zaman oynuyor?

Fenerbahçe – Austria Wien maçı 25 Ağustos Perşembe gününde 20:00’de Exxen’de canlı yayınlanacak.

Austria Wien – Fenerbahçe maçı kadrosu

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Crespo, Zajc, Lincoln, Emre, King, Valencia

Austria Wien: Früchtl, Mühl, Ranftl, Handl, Martins, Koumetio, Holland, Fischer, Gruber, Braunöder, Fitz

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. Austria Wien Fenerbahçe Maçı Canlı İzle sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer Gündem Haberleri Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de okuyunuz; Malmö Sivasspor Maçı Canlı İzle


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER