Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

PUBG Mobile 2.2 APK indir (Resmi Linki) Kurulum Kılavuzu

PUBG Mobile 2.2 APK indir bağlantısı ve kurulum kılavuzu. PUBG Mobile’ın her yeni güncellemesiyle Tencent Games, oyunu mevcut formuna dönüştürmekten büyük ölçüde sorumlu olan heyecan verici yeni özellikler sunuyor. Herhangi bir güncellemeden önce, oyuncular bu özellikleri beta aşamasında kapsamlı bir şekilde test etme seçeneğine sahiptir. Bu da oyunu bozan hataları ortadan kaldırmaya yardımcı olur. PUBG Mobile 2.2 beta yakın zamanda yayına girdi ve yaklaşmakta olan içeriği test etme fırsatı sağladı. Oyuncuları heyecanlandıracak yeni bir haritası ve modu var.

Oyuncular Beta sürümünü doğrudan cihazlarına indirerek bunları deneyimleyebilirler.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz; PUBG Mobile 2.2 beta APK


PUBG Mobile 2.2 APK indir

Geliştirici, APK dosyasının en son beta sürümünü yayınladı. Kişiler PUBG Mobile 2.2 beta’yı hatasız olarak indirip kurmak için aşağıda verilen talimatları tekrarlayabilirler:

Adım 1: Öncelikle aşağıdaki bağlantıyı kullanarak 2.2 beta APK’nın indirme sayfasına ulaşabilirler.

Kullanıcılar, cihazlarında APK’yi indirip yüklemek için yeterli depolama alanına sahip olduğundan emin olmalıdır. Ayrıca, istemciye erişmeden önce ek kaynak paketleri indirmeleri gerekir.

PUBG Mobile 2.2 APK
PUBG Mobile 2.2 APK

Adım 2: Web sayfasını ziyaret ettikten sonra, APK’yı indirmeye başlamak için “Android Sürümünü İndir” düğmesini tıklayın.

Adım 3: Oyuncu APK’yi başarıyla indirdikten sonra cihaz ayarlarına gidebilir ve cihazda “Bilinmeyen Kaynaklardan Yükle” seçeneğini açabilir. Daha önce etkinleştirmişlerse, bir sonraki adıma geçebilirler. Kullanıcılar, eski sürümlerin beta sürümlerini cihazlarından kaldırmayı da düşünebilir.

Adım 4: Oyuncular daha sonra dosyayı cihazlarında bulabilir ve PUBG Mobile 2.2 beta’yı yükleyebilir. Oyunu başlatabilir ve en sevdikleri kaynak paketini indirebilirler. Mevcut seçenekler şunlardır:

  • Düşük Spesifikasyonlu Kaynak Paketi: 352,5 MB
  • HD Kaynak Paketi: 661.5 MB

Bu paketlerin boyutu biraz değişebilir.

Adım 5: Son olarak, okuyucular cep telefonlarında 2.2 beta sürümüne erişmek için misafir olarak oturum açabilirler. Yeni Noosa haritasını oynamanın ve diğer özellikleri test etmenin keyfini çıkarabilirler. Yükleme sırasında ayrıştırma sorunları yaşayan herkes, APK dosyasını almak ve önceki adımlarla devam etmek için indirme sayfasını tekrar ziyaret edebilir.

Pubg mobile 2.2 özellikleri

PUBG Mobile 2.2 İndir
PUBG Mobile 2.2 İndir

En son PUBG Mobile 2.2 beta, çok sayıda materyal içerir. Tropikal bir turist adası olan Nusa’nın 1x1km’lik yeni bir haritasını içeriyor. Mevcut Livik haritasından bile daha kısa olan 8 dakikalık oynanış süresi ile oyunculara heyecan verici bir deneyim sunmayı hedefliyor. Ayrıca geliştirilmiş bir beceri sistemi ve yeni içeriğin yanı sıra yeni bir Gear Front temalı oyun modu da içeriyor. Bu iki yeni eklemeye ek olarak, geliştiricilerin bir sonraki beta testi turunda daha fazla özelliği test etmesi bekleniyor.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. PUBG Mobile 2.2 APK indir sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer Pubg Mobile Haberleri Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz; Pubg Profil Fotoğrafı


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER