Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

Fortnite Prop Gun konumu, Nerede Bulunur, Yeri Neresi [Propifier]

Fortnite Prop Gun konumu: Prop Hunt Creative Mode’daki prop tabancasına benzer şekilde değerlidir. Fortnite Prop Gun Nerede Bulunur bu yüzden araştırılmaktadır.

Fortnite, oyuncuların haritada kapması ve saklanması için Prop-Ifier adlı yeni bir silaha sahiptir. Düşmana, oyuncu dünyada bulunan bir nesne gibi görünür ve algılamak için biraz algı gerektirir.


Ayrıca Şu Haberimizi de Okuyunuz: Fortnite Rift Server Kayıt Ol


Fortnite’ın 7. Sezonu, uzaylı temasına uygun olarak kendi ekipmanları da dahil olmak üzere eksiksiz bir silah seti sergiledi. Epic Games ayrıca, oyuncuların haritalar arası seyahat ve anlaşılmaz sorunları çözmelerine yardımcı olmak için Inflate-A-Bull gibi bazı yararlı öğeleri de terk etti. Şimdi ise Fortnite Prop Gun Yeri merak ediliyor. Sizler için bu makaleyi soruya yanıt getirebilmek için derledik.

Fortnite Prop Gun konumu ve Propifier Nerede Bulunur?

Prop-Ifier pratik silahları, diğer oyun içi satın alımlara kıyasla nispeten pahalı bir fiyat olan 600 altın külçe karşılığında gizlenmiş uzaylı NPC’lerden satın alınabilir. Oyunda değerli bir öğe olarak yer aldığı için Fortnite Propifier Nerede Bulunur? Sorusunun Cevabını oyuncular bekliyor.

Oyuncuların en yeni Fortnite silahlarını seçebilmeleri için normal konumlarında olmayan kusurlu NPC’leri aramaları gerekir. Prop-Ifier’de 600 altın külçe harcayabilen Fortnite oyuncuları, kendilerini gizlemek için 5 farklı sahne arasında geçiş yapabilirler.


Ayrıca Şu Haberimizi de Okuyunuz: Fortnite Bioscanner konumu


Sabit olduklarında, aksesuarlar sıradan nesnelere benzer, ancak oyuncu koştuğunda, pervanenin hareketli animasyonu tarafından açıkça ihanete uğrarlar. Oyuncu farklı bir öğeye geçmeden önce Prop-Ifier’in 5 saniyelik bir bekleme süresi vardır.

Bu, avdaki rakiplere gizli oyuncuları bulup saldırmaları için bir fırsat penceresi sağlar. Bu yüzden kılık değiştirirken dikkatli olun. Fortnite Prop Gun Nerede Bulunur için yazımızı okumaya devam ediniz.

Fortnite Prop Gun konumu
Fortnite Prop Gun konumu

Fortnite Prop Gun Yeri, Prop-Ifier Kullanımı

Fortnite Prop Gun Yeri aşamalarını yukarı da ki gibi tamamlayıp aştıktan sonra diğer aşamaya geçiniz.

  • Fortnite Prop-Ifier’i tutarken, silahın kendisi, ön tarafında renkli düğmeler bulunan daha küçük, uzaktan kumandaya benzer bir nesne şeklini alıyor gibi görünüyor.
  • Bir uzaylı NPC’den satın alındığından ve diğer uzaylı silahlarıyla (Ray Gun tasarımı gibi) yakından ilişkili olduğundan, Prop-Ifier’in IO Tech’den değil.

Bir davetsiz misafirden geldiğini varsaymak güvenlidir.

  • Fortnite’ın uhrevi ziyaretçileri, akıllı kılık değiştirme ve manevralar yoluyla haritaya sızma yeteneğine sahipler ve artık oyuncular bu eşsiz aracı eğlence için kullanabilirler.
  • Bir anlamda Prop Hunt resmi olarak ana oyuna girdi, bu yüzden lütfen garip yerlerdeki garip nesnelere dikkat edin.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. Fortnite Rift Server Kayıt Ol sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer Fortnite Haberleri Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca Şu Haberimizi de Okuyunuz: Fortnite Süperman


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER