Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

Clash of Clans Ücretsiz Elmas Nasıl Kazanılır? hızlı toplamanın 3 yolu

Clash of Clans Ücretsiz Elmas Nasıl Kazanılır? Oyuncuların bildiği gibi, tüm Clash of Clans etkinlikleri üç tür para birimi gerektirir. İksir, Altın ve Elmaslar, inşaatçı kulübesi gibi oyundaki en temel yapılardan bazılarını inşa etmek için gerekli oldur. Clash of Clans’daki en önemli para birimlerinden biridir. Elmaslar ayrıca üretimi, ordu eğitimini ve kahraman kurtarma süresini hızlandırabilir.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: Clash of Clans Klan Savaşı Ligi


Clash of Clans Ücretsiz Elmas Hızlı bir şekilde kazanmanın 3 yolu

1) Ana üsdeki engelleri kaldırın

Clash of Clans Bedava Elmas
Clash of Clans Bedava Elmas

Üssünüzdeki bitkiler ve kayalar gibi engelleri temizlemek, elmas kazanmanın harika bir yoludur. Bitkileri çıkarmak iksir gerektirir ve kayaları çıkarmak altın para gerektirir. Tabandaki engelleri aştığınızda, 0 ile 6 arasında değişen bazı taşlar alacaksınız. Aldığınız miktar sabittir. Her zaman aynı sırada tekrar eder. 6, 0, 4, 5, 1, 3, 2, 0, 0, 5, 1, 0, 3, 4, 0, 0,5 , 0, 1, 0.

2) Başarıları tamamla

COC Ücretsiz Elmas
COC Ücretsiz Elmas

Oyuncular belirli binaları yükseltmek, saldırıları savunmak ve altın para toplamak gibi başarıları tamamladığında, ödül olarak başarı elmasları alacaklar. Ne kadar zorlu başarıları tamamlarlarsa o kadar çok elmas kazanırlar. Mevcut tüm oyun içi başarıları tamamlayarak 8.637’ye kadar elmas kazanabilirsiniz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: Ücretsiz Clash Of Clans Hesapları


3) Madeni Topla

COC Bedava Elmas
COC Bedava Elmas

İnşaatçı Üssünde, Belediye Binası 4’ten erişilebilen maden vardır. Elmas üretmek için İnşaatçı Üssü 3. seviyede tamir edilebilen bir “Elmas Madeni” yapısı vardır. Elmas madeni üretimini hızlandırmak için saat kulesinin yeteneklerini kullanın.

Clash of Clans Bedava Elmas Kazanmak için Bonus 2 Yöntem Daha

4) Özel etkinlik engellerini kaldırın

Clash of Clans, her yıl yıldönümü balonları, doğum günü engelleri ekler. Noel ağaçları, Cadılar Bayramı engelleri gibi çeşitli benzersiz etkinlik engelleri sunar. Oyuncular, neredeyse iki kat daha fazla elması bu engeller sayesinde kazanabilir. Bazı elmaslar karşılığında belirli bir miktar altın ve iksir harcayarak bu engelleri kaldırabilirler.

5) İnşaatçı temel koruları ve kayaları

İnşaatçı Üssü, birçok ağaç, koru, çalı, taş ve kaya ile Belediye Binası’nın 4. katında açıktır. Oyuncular, 0’dan 6’ya kadar bazı taşlar almak için bu engelleri kaldırabilir. Son olarak, çeşitli amaçlar için kullanılabildikleri için Clash of Clans’ta paha biçilmez bir kaynaktırlar. Bu yüzden elmasları toplayın ve doğru zamanda kullanın.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. Clash of Clans Ücretsiz Elmas sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer Clash of Clans Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: Clash of Clans Sınırsız Elmas


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER