Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

PUBG Mobile 1.9 İndir: Yeni Güncellemesi çıkış tarihi, APK dosya boyutu

PUBG Mobile 1.9 APK İndir! Düzenli güncellemeler, PUBG Mobile’ın platformdaki önde gelen battle royale oyunlarından biri olma yolundaki yükselişinin anahtarıdır. Geliştiriciler, birkaç ayda bir oyuna tonlarca yeni öğe ekleyerek genel deneyimi iyileştirir ve oyunu oyuncular için taze tutar. En son sürüm olan 1.8 sürümü, bu yılın Ocak ayında piyasaya sürüldü.

Diğer değişikliklerin yanı sıra Spider-Man temalı bir oyun modunu tanıttı. Bunun ardından kullanıcılar artık önümüzdeki haftalarda gerçekleşebilecek olan 1.9 güncellemesinin yayınlanmasını bekliyor. Aşağıdaki bölüm, beklenen yayın tarihi vb. gibi bir sonraki sürümün özelliklerini incelemektedir. Not: Geliştiriciler, PUBG Mobile 1.9 güncellemesi için resmi bir çıkış tarihi açıklamadı ve aşağıda listelenen tahminler tahminidir.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: PUBG Mobile Xiaomi FPS


PUBG Mobile 1.9 İndir beklenen çıkış tarihi ve saati

PUBG Mobile 1.9 Royale Pass
PUBG Mobile 1.9 Royale Pass

Önceki PUBG Mobile yaması Royale Pass sona ermeden kısa bir süre önce mevcuttu.

Mevcut Royal Pass – Bounty Legends RP ise 21 Mart’ta sona eriyor. Ardından, 1.9 güncellemesinin 15 ve 20 Mart arasında yayınlanmasını bekleyebilirler ki bu çok da uzak değil. Zamanla ilgili olarak, geliştiriciler genellikle en fazla güncellemeyi UTC+0’da yayınlar. Ancak bu, 11:00AM UTC’de yayınlanan en son sürüm 1.8’de gerçekleşmedi. Bir sonraki sürümde her ikisini de takip edebilirler.

Her zaman olduğu gibi, bir güncelleme ile oyun sunucularını kaldıramayabilirler. Kullanıcılar en son sürümü alır almaz yeni özelliklerin keyfini çıkaracaklar.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: PubG Mobile Köprüye Çıkma


PUBG Mobile 1.9 APK dosya boyutu

PUBG Mobile 1.9 APK
PUBG Mobile 1.9 APK

Genellikle, bir PUBG Mobile güncellemesi yayınlandığında geliştiriciler iki benzersiz APK dosyası sağlar – Küçük/Kompakt ve Normal. 1.8 sürümünde sırasıyla 589 MB ve 952 MB’dir. Oyuncular bu sefer dosyaların aynı aralıkta olmasını bekleyebilirler, küçük sürüm 600-650 MB olabilir, normal boyut ise 1 GB civarında olabilir.

Bu dosyalar, yayınlandıktan sonra doğrudan oyunun resmi web sitesinden indirilebilecek. Kullanıcılar ayrıca mobil cihazlarında uygun uygulama mağazasını ziyaret ederek oyunun en son sürümüne güncelleme yapma şansına sahip olacaklar.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. PUBG Mobile 1.9 İndir sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer Pubg Mobile Haberleri Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: Pubg Mobile Çatıya Çıkma


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER