Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

Lol Ping Gösterme (Pinge Bakma Tuşu Nedir)

Lol Ping Gösterme Nasıl Yapılır? League of Legends PINGLOL Ping Görme nasıl yapılır? Hepimiz geçmişte bu sorunu yaşadık. Bir oyunun ortasında 250 ping’e varan ani bir yükseliş, oyundaki önemli anları kaçırmanıza ve çok sinir bozucu olmanıza neden olabilir. Birçok oyuncu kötü bir ping ile uğraşıyor ve bununla ne yapacağını bilmiyor. Bu, çevrimiçi oyun deneyiminiz üzerinde çok olumsuz bir etkiye sahip olabilir. Sıradan bir oyuncuysanız, bu pingi düşürmek için hemen hemen her şeyi denemeye hazırsınız. Burada, bu sinir bozucu pingi düşürmek için bazı ipuçlarını ve püf noktalarını keşfedeceğiz. Başlamadan önce, pingin ne olduğunu ve iyi bir pingin ne olduğunu tam olarak tanımlamamız gerekiyor. Esasen, bir ping, fare ve klavye hareketlerinizin oynadığınız oyun için sunucuya kaydolması için geçen süredir. Örneğin, 1000 milisaniyelik bir ping, her işlemin sunucuya kaydolmasının tam bir saniye sürdüğü anlamına gelir. Bu son derece yüksek bir ping olarak kabul edilir ve oyunu oynamanıza hayatta müsade edemez.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz; Lole Ne Kadar Yatırdım


lol pinge bakma

lol pinge bakma
lol pinge bakma

İyi ping nasıl olmalıdır:

  • 30 ms’den az, herhangi bir çevrimiçi oyun için ideal ping’dir.
  • 30 – 50 ms ortalama ping olarak kabul edilir. Oyuncuların çoğu bu seviye civarında ping ile oynuyor.
  • 50 – 100 ms, eylemlerinizde hafif bir gecikme olduğunu fark etmeye başlayabileceğiniz yerdir. Oyunu bozmaz ama can sıkıcı olabilir.
  • 100 ms – 500 ms yavaştır ve çevrimiçi oyun oynamayı imkansız değilse de çok zorlaştırır.

Oyunda Ping LOL Nasıl Kontrol Edilir? lol pinge bakma için ne yapılması gerek?

  • Oyun içinde, ayarlar menünüzü açın >
  • Ayarlar menüsünde Görünüm sekmesine tıklayın >
  • Bu sekmede “FPS Ekranını Değiştir” düğmesini bulun >
  • Ping’inizi görüntülemek için oyun içindeki düğmeye basın. Ping’iniz, oyun skorunun altında sağ üst köşede gösterilecektir. Bunu ayarlamak istemiyorsanız klavyenizde CTRL+g tuşuna basarak ping ve fps gösterme işlemini yapmış olursunuz.

Lol Ping Düşük Gösterme Yapmak için tüm çözüm yöntemleri

Lol Ping Gösterme
Lol Ping Gösterme

Şimdi, bulunduğunuz yerdeki zayıf altyapı nedeniyle ping’iniz zayıf olabilir. Donanımla ilgili ping sorunları, kablo üzerinden bile olsa, yalnızca ISS’niz tarafından çözülebilir, ping’iniz genellikle yüksekse ISS’nize başvurmalısınız. Diğer herkes için, açıldığında ping’iniz yüksek görünüyorsa, görmeniz için ping’inizi düşürmeyi denemek için atabileceğiniz adımlar burada.

  • WiFi kullanıyorsanız, ethernet kablosunu doğrudan yönlendiriciye takmak en iyisidir.
  • Bu mümkün değilse, daha iyi sinyal alabileceğiniz bir yere taşınmayı deneyin. Yönlendiricinizi ve modeminizi yeniden başlatmak da başlamak için iyi bir yerdir.
  • Bilgisayarı yeniden başlatmak bazen sorunu çözebilir.
  • Çoğu zaman, oyuncular müzik dinlemek veya Youtube videoları izlemek için arka planda Google Chrome’u açar.
  • Chrome, bilgisayarınızı yavaşlatmasıyla ünlüdür, bu nedenle oyun oynarken kapatılmalıdır. Aynı kurallar torrent uygulamaları ve etkin indirmeler için de geçerlidir.
  • Sürücülerin güncellenmesi bazen ping sorunlarına da yardımcı olabilir.

Son olarak, bazen bunu yapmak için bir zavallı adamın çözümü vardır. Buna DNS’nizi temizleme denir. Bir komut istemi (cmd) açmanız ve şunu yazmanız gerekir:

  1. “ipconfig /release” ve Enter’a basın.
  2. “ipconfig /renew” ve Enter’a basın.
  3. “ipconfig /flushdns” ve Enter’a basın

Bu düzeltmelerin hiçbiri işe yaramazsa, sorunun internet sağlayıcınızda olup olmadığını öğrenmek için. Riot Games ile bir bilet oluşturmayı deneyin veya internet servis sağlayıcınızla iletişime geçin.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. Lol Ping Gösterme sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer LoL Haberleri Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz; Lole Kaç Para Yatırdım


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER