Pazar, Nisan 28, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

(2022) Steam en iyi oyunlar: (Özellikle Düşük seviye PC’ler için)

2022 Steam en iyi oyunlar Nelerdir? En yeni GPU’lar ve oyunlar günümüzde bir patlama yaşasa da, çoğu oyuncu hala eski düşük kaliteli bilgisayarlarda oyun oynuyor. Ancak GPU’lar yıldan yıla geliştirildiğinden, düşük kaliteli PC’lerde çalışan oyunlar geçmişte kaldı.

Ancak bu, oyuncuların şimdiye kadarki en iyi oyunlardan bazılarının keyfini çıkarmasını engellememelidir. Çünkü Steam’de satın alabileceğiniz ve keyfini çıkarabileceğiniz düşük kaliteli bilgisayarlar için birçok harika oyun var. Şimdi düşük seviye PC’ler için Steam’deki en iyi ve indirimli oyunlar kategoromizde bazılarına göz atalım.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: Trendyol Yılbaşı İndirimleri


(2022) Steam en iyi oyunlar

1) Among Us

Steam en iyi oyun 2022 listesinde Among Us var neden mi? 2020’de piyasaya sürülen yaz oyunu “Between Us” (sosyal kaosla ilgili bir oyun), COVID ablukasının ilk aşamalarında bir klasik haline geldi. İlk olarak 2018’in sonunda Android, iOS ve Windows için piyasaya sürülen oyun. Düşük kaliteli PC’ler ve birden fazla yayıncı için optimizasyon nedeniyle 2020’nin ikinci çeyreğinde büyük bir oyuncu akını gördü.

  • Değerlendirme: 85/100
  • Steam Değerlendirmesi: %92 Olumlu

2) Cuphead

Bu bağımsız platform oyunu 2017’de çok iyi karşılandı. Oyuncular ve eleştirmenler, oyunun elle çizilmiş sanat stilini ve 20. yüzyılın ortalarındaki çizgi film stili müziğini övdü. Donanım gereksinimleri çok düşük olduğu için her oyuncunun denemesi gereken bir oyundur.

  • Değerlendirme: 88/100
  • Steam Değerlendirmesi: %96 Olumlu

3) Don’t Starve

Bu bağımsız hayatta kalma oyunu Steam’de %96 olumlu eleştiri aldı. Yeni Terraria güncellemesiyle, bu oyunun hazinesini ortaya çıkarmanın şimdi en iyi zamanı.

  • Değerlendirme: 79/100
  • Steam Değerlendirmesi: %96 Olumlu

4) Brawlhalla

2022 Steam en iyi oyunlar
2022 Steam en iyi oyunlar

Bu ücretsiz, güçlü dövüş, yandan kaydırmalı dövüş oyunu Steam’de en çok oynanan oyunlardan biri haline geldi. Bunun nedeni, düşük donanım gereksinimleri, kompakt oyun. Bu oyunun 1080p60FPS’sini düşük kaliteli bilgisayarlarda kolayca alabilirsiniz

  • Play Store Değerlendirmesi: 4.4/5
  • Steam Değerlendirmesi: %84 Olumlu

5) Counter-Strike

21 yıldır oyuncular için temel 5’e 5 nişancı oyunu olan Counter-Strike, mütevazi bir yarı ömür modundan. 1 Milyondan fazla izleyici ve 500.000’den fazla günlük oyuncu ile en iyi e-spor oyunlarından birine dönüştü. “Daha yeni” CSGO bile tam 100+ FPS rekabet deneyimi elde etmek için düşük kaliteli bilgisayarlarda çalışabiliyor. Ama en iyi oyunlara katılan binlerce günlük oyuncunun katıldığı eski oyunlar hala var

  • Değerlendirme: 83/100
  • Steam Değerlendirmesi: %88 Olumlu

Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: David de Gea Valorant takımı


6) Terraria

Yayıncının sözleriyle, “kaz, savaş, keşfet, inşa et!

” Steam’deki en yüksek puanlı oyun olan bu açık dünya hayatta kalma sandbox oyunu. Oyuncular tarafından 10 yılı aşkın süredir seviliyor.

  • Değerlendirme: 83/100
  • Steam Değerlendirmesi: %98 Olumlu

7) Stardew Valley

2022 Steam en iyi oyunlar
2022 Steam en iyi oyunlar

Steam’deki en iyi çiftçilik simülatörlerinden biri. Çeşitli biyomlar ve büyüleyici müzik ile bu rahatlatıcı piksel sanatı simülasyon oyunu, oyunun bir cevheridir. Her biyomun kendi zorlukları vardır ve oyundaki tüm karakterler güzel bir şekilde yazılmıştır.

Bunlar Steam’deki düşük kaliteli bilgisayarlarda oynanabilecek en iyi oyunlardır. Not: Bu liste belirli bir sıraya göre değildir.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. 2022 Steam en iyi oyunlar sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer Gündem Haberleri Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: En İyi Mobil Oyun


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER