Salı, Nisan 30, 2024

ÇOK OKUNANLAR

İLGİLİ YAZILAR

LoL Wild Rift Singed Guide, En iyi Build İtemler ve Rünler

Bu LoL Wild Rift Singed Guide: rehberinde sizlere aynı zamanda LoL Wild Rift Singed En iyi Build bilgilerini de sunacağız. Bu karakterimizin Yeteneklerinden ve onları nasıl atayacağınızdan yapılarına, beceri setlerine ve rünlerine kadar kahramanlar hakkında bilmeniz gereken her şeyi bulacaksınız.


LoL Wild Rift Singed Guide 2021
LoL Wild Rift Singed Guide 2021

Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: LOL Wild Rift 2.4 Yaması


Aşağıdaki Singed kılavuzunda neler bulacaksınız: İnsanları havaya fırlatmayı, savaş alanını büyütmeyi seviyor musunuz ve genellikle orta derecede sinirli bir şampiyon musunuz (takımınıza ve düşman takımınıza)? O zaman Singed, aradığınız şampiyon! LoL Wild Rift Singed En iyi İtemler serisine hoş geldiniz Aradığınız her şey aşağıda sizler için derlendi.

LoL Wild Rift Singed Guide ve En iyi Build

Bu şampiyonu oynamak zor değil. Kapsamının ne olduğunu, kendinizi nasıl daha iyi konumlandıracağınızı anlamanız ve her zaman belirli duruma göre madde madde listelemeniz gerekir. LoL Wild Rift Singed En iyi Build Mi merak ediyorsunuz? İşte Aradığınız Her şey:

Wild Rift’te Singed neredeyse tek başına bir oyunu kazanabilir, ancak oyunda bu kadar büyük bir etki bırakmak istiyorsanız önce çok fazla pratik yapmanız gerekir. Singed, yeni oyuncuların elinde zayıf bir silah, ancak eski oyuncuların elinde son derece güçlü bir silah. Bu nedenle, tam bir başlangıç ​​olarak önermiyoruz.

LoL Wild Rift Singed En iyi Build; Singed olarak nasıl kombo yapılır:

İlk Olarak Singed Yeteneklerinden başlamak istiyoruz. Gelin Hep birlikte Singed Yeteneklerine becelerinin nasıl gelişeceğine dair bilgilere bakalım.

  • Zararlı Slipstream (Pasif)
  • Zehir İzi (Beceri 1)
  • Mega Yapıştırıcı (2. Beceri)
  • Fling (Beceri 3)
  • Delilik İksiri (Beceri 4 / Ultimate)

LoL Wild Rift Singed Guide: Singed flip yapıştırıcı dışında çok fazla tuş kombinasyonu yoktur (3. beceriden 2. beceriye kadar).

Bu, uygulamayı kolaylaştırır, ancak yine de kitinin tüm yönlerini ve onu gerçekten güçlü kılan şeyi anlamak için çok fazla eğitim gerektirir.


Ayrıca Şu Haberimizi de Okuyunuz: Wild Rift 3 Sezon Battle Pass


Singed için, önce beceri 1’i en üst düzeye çıkarmalı, ardından beceri 3’ü, ardından beceri 2’yi yükseltmeye devam etmelisiniz.

  • Seviye 1: Beceri 1
  • 2. Seviye: Beceri 3
  • Seviye 3: Beceri 2
  • Seviye 4: Beceri 3
  • Seviye 5: Beceri 4
  • Seviye 6: Beceri 1
  • Seviye 7: Beceri 1

Kombo Kombinasyon: Beceri 1 -> Otomatik Saldırı -> Beceri 2 -> Beceri 3 

1. beceri maksimize edilene kadar seviye atlamaya devam edin, ardından 3. beceriye ve son olarak 2. beceriye odaklanın. Tabii ki, her seferinde (son) beceri 4’ünüze 1 puan eklemek istersiniz.

lol wild rift singed guide 2021 en iyi build itemler ve runler 4

LoL Wild Rift Singed En iyi İtemler:

Bot olarak: Ninja Tabi veya Merkürün Adımlarını seçebilirsiniz. LoL Wild Rift Singed En iyi İtemler: Herşey duruma bağlı. Rakibinizi kovalamak istiyorsanız zafer iyi bir seçimdir çünkü hareket hızınızı artırabilir.

Teleport, birden fazla koridoru ziyaret etmenize izin veren başka bir iyi seçimdir. Stasis, takım dövüşleri için çok uygundur.

Singed’in şu anda meta verilerde olup olmadığını doğrulamak istiyorsanız, lütfen Wild Rift Katman Listemize bakın! Diğer Wild Rift şampiyon kılavuzlarını görüntülemek için bizleri takip ediniz.

LoL Wild Rift Singed En iyi Rünler

LoL Wild Rift Singed En iyi Rünler 2021
LoL Wild Rift Singed En iyi Rünler 2021

Ghost: Çok fazla hareket hızı artışı elde edin, 6 saniyeliğine ekstra hareket hızı %25’e düşürüldü.

Flaş: kısa bir mesafe ileri veya hedefe doğru ateş edin. Bazı düşmanları belirli duvarların üzerinden çevirebilirsiniz (özellikle duvarların küçük olduğu veya boşlukların olduğu çok özel yerlerde – bu aynı zamanda çok fazla alıştırma ve düşmanın belirli bir şekilde konumlandırılmasını gerektirir).

  • Çok fazla otomatik saldırı kullanmanıza gerek yok. Düşmanın sizi kovalamasına izin vermek için hızınızı kullanın.
  • Zamanla, yaralanmadan yavaş yavaş ölecekler ve sonra onlara baskı yapmaya başlayabilirsiniz.
  • İlk seviyede çok agresif. Singed’in verdiği hasarla karşılaştırılabilecek çok fazla kahraman yok.

Yardıma ihtiyacınız olursa bizimle iletişime geçmek için “yorumlarda sorularınızı belirtin. LoL Wild Rift Singed Guide sorunuzu da bu şekilde yanıtlamış oluruz. bizleri sosyal medya adreslerimizden takip edebilirsiniz. Ayrıca Diğer LoL Mobile Wild Rift Bültenimize de Göz gezdirmenizi İsteriz.


Ayrıca şu Haberimizi de Okuyunuz: LoL Wild Rift Akshan Guide


Bizi Facebook ve Twitter ( X ) hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Websesi
Websesihttps://websesi.com/
Site yönetimi olarak, sizler için güncel ve faydalı içerikler üretmeye devam ediyoruz. 2020 yılından beridir, Websesi ailesinde bir çok editör içerik üretmiştir. Tüm editörlerimizin üstün katkıları ve cabaları sayesinde Websesi.com büyümeye devam ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

POPÜLER İÇERİKLER